Stine Andrea

HVORDAN SKRIVER MAN DET FØRSTE INNLEGGET?

  • 10.08.2014 - 22:19

...det sitter jeg og lurer på nå. Jeg fikk over meg at jeg skulle starte en blogg, og når jeg får for meg slike ting hiver jeg meg gjerne ut i det med full iver. Jeg har planer fremover for hva jeg kan skrive om senere, men det å starte satt lengre inne enn jeg hadde trodd. Jeg hadde en blogg en gang på videregående også, men det var mest for å ha noe å holde på med mellom timene. Og i timene,- viste deg seg å bli. Jeg husker den litt spennende følelsen da læreren plutselig bestemte seg for at nå skulle det beveges litt, og spankulerte pratende nedover mellom pultene, og det var om og gjøre å få lukket alle de forskjellige nettsidene og få åpnet det spinkle Word-dokumentet som det liksom ble notert på fortest mulig. Det gikk som regel akkurat hver gang. Ble plutselig veldig fokusert på hva læreren sa og noterte noen spinkle setninger til, for nettsidene, samt bloggen, fylte skjermen igjen. I det jeg skriver dette slo det meg egentlig hvor ofte jeg satt og surra med helt andre ting på den utdelte skole-pc'en. I fare for at det nå høres ut som at jeg skylder på den for at karaktersnittet mitt sank med et par hakk, så pleide jeg faktisk å være en veldig flink elev som presterte godt helt frem til skole-pc'n kom på pulten. Selv om det helt klart står å faller på en selv - selvdisiplin og innsikt i hvor mye karakterene man skraper sammen på videregående faktisk har å si for fremtiden din. 

For er ikke det et utbredt problem mon tro? At virkeligheten kommer og biter deg i rumpa 18.mai, og du har gjort alt annet enn å fulgt med i timene det siste vårhalvåret?I ettertid har jeg tatt meg selv i å ønske at noen hadde banket litt vett inn i skallen min og fått meg til å forstå det. Fått meg til å forstå hvor viktig det kan være å få GODE karakterer, ikke bare ståkarakterer. Samtidig husker jeg stemmen til mamma som surra og gikk i bakgrunn om lekser og nok søvn, så noen prøvde i det minste. Men som sagt, dessverre, står alt og faller på en selv, selv om man i mange tilfeller er for ung til å forstå akkurat hvilken viktighetsgrad det å prioritere nok tid til videregående faktisk har. Det er i alle fall ikke noe å si på planleggingsinnsatsen til russetiden,- for mange går det sikkert utover høsthalvåret før også. Det er (heldigvis) noen år siden min russetid nå, og jeg har vokst mye mentalt på årene etter. Jeg dro blant annet rett inn i førstegangstjenesten, mens mange bekjente forsatt hadde sommerferie og chilla'n på stranda helt til friåret deres skulle starte. Som ble etterfulgt av et friår til. Og et til.. Noen ble selvsagt også studenter og fant på andre fornuftige ting også, altså! Jeg misunte de uansett da jeg satt på bussen fra Sessvollmoen til Rena og grein en varm julimorgen 2010. Det var det den dagen bestod av; reising, grining, angring, grining og mer grining. Det gikk selvfølgelig bra det også, og jeg ville ikke vært det året foruten, selv om det kjentes som om noen sto og skjærte over navlestrengen mellom meg og mamma med en sløv spiseskje ved et punkt. 

Så da har jeg vel startet da? Jeg tenker jeg fortsetter med historien om min tid i Forsvaret i morgen, sånn at jeg faktisk har noe å skrive om da også. Og sånn at noen forhåpentligvis orker å lese et helt innlegg i løpet av en uke. Nå kjenner jeg på ruhetsskalaen på øynene mine at det er på tide å få hengt opp den klesvasken som har ligget til surning i vaskemaskinen i et par timer, og legge meg etter det. Det var hyggelig enn så lenge,- jeg forsetter i morgen kveld. -Sa kjerringa til den tomme salen. God natt! :-)

Line

10.08.2014 kl.23:02

Vaskemaskinen !!! der sa du noe! Off.....

Når du snakker om Heidi tenker jeg kun på refleks og grovt brød !; p

stineandreah

16.08.2014 kl.22:38

Litt sent svar kanskje, Line, men jeg skjønner hva du mener der! Plutselig kommer man på at man vaska en vask for en stund siden, haha :P
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits