Stine Andrea

ALT-MULIG-BLOGGEREN

  • 12.08.2014 - 20:29

HEI!

Jeg har tenkt fælt på hvordan type blogg dette skal være, så har jeg egentlig kommet frem til at det blir en "alt-mulig-blogg": Det kommer til å bli litt forskjellig, både mote, interiør, matlaging, baking, DIY-prosjekter (do it yourself), baking og hvis det finnes noe mer så kommer det sikkert til å være det også her. 

Jeg har skrevet litt om min storartede karriere  på videregående, og litt om min strabasiøse ferd i militæret (uten egentlig å utdype noe som helst om hvor strabasiøst det var). Jeg føler nå at det minste jeg kan gjøre er å ta oss frem til i dag på tidsskalaen. Så etter fullført førstegangstjeneste begav jeg ut på en bachelor i markedsføring og ledelse, og jobbet deltid ved siden av. Jeg hadde så store planer om å fortsette på en master i innovasjon og næringsutvikling, men da det åpnet seg et ekstremt godt tilbud som butikksjef der jeg jobbet som deltid kunne jeg ikke la det gå fra meg. Så det er altså dette jeg driver med i dag; jobber som butikksjef på Bik Bok, og trives veldig godt med det! 

Jeg ble forlovet til min kjære samboer for ganske nøyaktig et år siden, og planen foreløpig er å gifte oss sommeren 2016. Så denne bloggen kommer også til å inneholde litt bryllupsplanlegging. Nå er det jo hele to år til, så jeg er ikke noe særlig i gang med planleggingen. Kanskje det at jeg har et sted å poste det gir meg et spark bak? Men i hvilken ende starter man egentlig planlegging av dette kaliber? 

Jeg har store planer om et litt halvstort DIY-prosjekt til uka, så det blir spennende! Da skal jeg legge ut steg for steg-bilder, slik at jeg kanskje kan bistå med bruksanvisningen om noen andre skulle finne på å gjøre det samme :-D

-

Ane Louise

17.08.2014 kl.18:40

Det høres ut som det kommer til å bli en interessant blogg med noe for enhver smak! :)

stineandreah

17.08.2014 kl.20:29

Det er det jeg håper på også :) Likte din veldig godt, er artig å se masse bilder og høre fortellinger om utenlandsopphold! :)

Ane Louise

17.08.2014 kl.22:44

Så bra:) Jeg har jo bare skrevet typ en gang i året, men skal prøve å bli litt flinkere:)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits