Stine Andrea

RELATIVT NYOPPDAGET FREMTIDSDRØM

  • 15.08.2014 - 22:11

Det er ikke før Internett plutselig er nede at man merker hvor mye man faktisk bruker det i hverdagen. På mobilen er det jo ikke noe problem, for da bruker man mobilnettet, men hva skal man for eksempel med en PC når det ikke er Internett? Jeg tok meg selv i det i sted (da var Internett altså nede), at jeg åpnet datamaskinen og lot den skru seg på. Så kom jeg på at det ikke var noe nett, og da var det egentlig bare å lukke igjen lokket igjen. Det er et fint skriveverktøy da, en skal ikke kimse av det. Jeg har flere ganger startet på min håpefulle store karriere som krimforfatter, men det ender som regel etter et par sider den samme kvelden jeg startet. Jeg hadde også en kveld her hvor jeg skulle designe en kleskolleksjon. For det første mente jeg å huske at jeg var flinkere til å tegne enn det viste seg at jeg nå var, og for det andre endte jeg bare opp med å tegne klær jeg enten har eller har sett som jeg syns er fine. Det blir ikke noe kolleksjon ut av det vet du... Jeg skulle jo bli skuespiller også, og det VISSTE jeg at jeg skulle. Det var ikke noe å lure på - jeg gledet meg helt vilt til å bli 8 år husker jeg, for da var jeg gammel nok til å bli med i den lokale teatergruppen hjemme der jeg kommer fra. Jeg var med der lenge, og startet på dramalinja på videregående (først et år musikk) for å virkeliggjøre drømmen,- som dog roet seg betraktelig etter de årene der. Da skulle jeg jo plutselig bli politi, og dro altså inn i forsvaret med det i tankene. Alt (eller ingenting, kanskje?) blir ikke slik man har planlagt, og sånn er det bare.

Jeg har likevel ekstremt lyst til å en dag stå bak et merke,- enten det er smykker, vesker eller sko. Jeg har i den siste tiden forelsket meg helt i Tom Wood sine ringer, de er bare helt rå. Androgyne, men likevel så anvendelige. Jeg har sett meg ut en kjempefin lillefingerring som jeg tenkte jeg skulle spare litt til. Den er ikke SÅ dyr, men likevel dyr nok til at det ikke blir noen impulskjøp! Det er disse:

Bildene er hentet fra http://www.tomwoodjewellery.com/  og ringene kan kjøpes der. I Lillehammer kan man kjøpe de hos gullsmed Eilif Engen i Storgata.

Har ikke helt bestemt meg for hvilken av dem som er finest! 

Uansett så er jeg mektig imponert når jeg ser noen som slår igjennom med noe så flott, og som faller i smak hos mange. Det inspirerer til kreativitet og lyst til å oppnå noe liknende. Derfor har jeg altså funnet ut at en drøm jeg har er å en dag kunne skape noe som er flott og som slår an. Så vet dere det...

 

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits