Stine Andrea

SOFALØRDAG

  • 16.08.2014 - 21:43

Jeg er kanskje en litt sær 23-åring, som heller foretrekker en date med joggebuksa og sofaen enn en tur på byen. Byturer er morsomme de også altså, men jeg merker godt det at når man jobber fulltid setter man stor pris på de gangene det ikke skjer så mye også, som i kveld. Jeg syns det er helt fantastisk å kunne sitte å loke rundt på Internettet etter inspirasjon, nyheter og andre ting. Til uken har jeg noen dager fri, og da skal jeg blant annet lage en sengegavl selv! Det gleder jeg meg veldig til, og jeg skal ta bilder og legge ut steg for steg-bilder her på bloggen. Resultatet skal bli noe sånt som dette:

Bildet er hentet fra www.tremøbler.com

Med vekt på "noe sånt som dette" da den høyst sannsynlig ikke blir noe i nærheten. I løpet av fridagene mine skal jeg også på festival! Det gleder jeg meg også veldig til, da jeg ikke har vært på noen ordentlig festival før. Ligger over på hotell én natt, og tilbringer dagen etter i Oslo. Noen som kan anbefale meg noen second hand-butikker i hovedstaden? Jeg elsker second-hand. Leter man litt så viser det seg ofte å være mange skjulte skatter der, både klare til bruk og fine syom-prosjekter. 

Urte

16.08.2014 kl.22:10

Denne gangen må jeg bare si: herlig blogg :) Ha en fin lørdags kveld/natt :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits