Stine Andrea

NOEN FAVORITTER

  • 17.08.2014 - 15:54

Det er søndag, det regner, og jeg digger det. Søndager (uten hangover) er helt fantastiske, selv om det er den dagen som går fortest hele uka. Jeg har blitt så inspirert av å se på andre blogger i det siste, at jeg fikk lyst til å lirke ut noen plagg fra klesskapet mitt for å vise dere. Dette treffer nok ikke alles interessefelt, men det treffer mitt. 

 

Denne genseren er en av mine favoritter. Den er chunky, og er like kul på som rundt livet. Som dere kan se er den ikke overraskende fra Bik Bok (litt tidligere i år, vel og merke).

 

Min favorittunderdel er helt klart denne sorte Super Flex-buksen (også Bik Bok), og det hender jeg flytter inn i den fra tid til annen. Hvit neglelakk synes jeg er utrolig fint og rent, og jeg har funnet min favoritt blant Essie's fargesortiment. Solbrillene havnet i postkassen min etter et aldri så lite psykotisk solbrilleraid på Asos tidligere i sommer, og er fra Quay. Nå har jeg i alle fall solbriller for en stund, eller tiår! 

I jobben min er det viktig å ha skikkelige sko, da det blir mye gulvfarting. Jeg har en stor svakhet for fargerike og sprudlende joggesko, men har vært på leting etter de perfekte sorte joggeskoende en stund. Det var helt frem til jeg syntes noen ropte navnet mitt fra tvers over gata fra jobben her en dag. Jeg lurte forferdelig på hva dette var, så ved første anledning måtte jeg finne kilden til dette. Det viste seg å være (i mine øyne) joggeskoene jeg hadde lett etter:

Akkurat noe sånt jeg ville ha! Dette er Nike Roshe Run, og de er helt fantastiske for beina.

Til sammen blir dette et antrekk jeg trives godt i! Skoene kan man få tak i på Urban, og helt sikkert mange steder på nettet. 

Caroline

17.08.2014 kl.16:48

Åh så mange fine favoritter.
Så herlig :)

stineandreah

17.08.2014 kl.17:20

Caroline: Tusen takk for det :)

stineandreah

17.08.2014 kl.17:20

Karina Larsen: :D

Camilla

17.08.2014 kl.18:32

Hvor har du kjøpt skoene?

stineandreah

17.08.2014 kl.20:17

Har kjøpt dem på Urban! :D

cathrine nielsen buer

17.08.2014 kl.21:02

kjempe fine antrekker :-)

stineandreah

17.08.2014 kl.21:14

cathrine nielsen buer: Tusen takk skal du ha! :)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits