Stine Andrea

FINDINGS

  • 22.08.2014 - 09:32

Første natten i en seng med sengegavl var helt fantastisk. Jeg sov så godt som jeg aldri har sovet før, og jeg følte meg kongelig. 

Neida, jeg merket ikke noe forskjell,- men jammen ser det bra ut! Nå sitter jeg på toget på vei mot Oslo. Der skal jeg møte min kjære mor, som skal være min festivalkompanjong i dag! Jeg har gledet meg så fælt til denne dagen, helt siden billettene ble bestilt for flere måneder siden. Jeg må vel innrømme at da jeg bestilte var sommeren så vidt i gang, og jeg så for meg at det fremdeles var sommer i august. Sånt kan man jo aldri vite her til lands, så regnponchoen er med. 

Bildet er tatt fra Findings' egen Facebookside.

Det var egentlig meningen jeg skulle dra med ei venninne, men ting skjer, så slik ble det ikke. Kjempeglad er jeg likevel for at det ble mamma i stedet. Det virker kanskje ikke som den mest naturlige ting, det å dra på festival med sin mor, men for meg finnes det ikke rart. Mamma og jeg har et kjempegodt forhold, og det finnes ikke et tema vi ikke kan snakke om.


Skulle ta en selfie, men så hadde jeg visst PC-lyden på 100 %. Så da tok jeg en til mens jeg skrudde av lyden.

Det sitter ei dame på motsatt side av meg, på raden bak, som strikker og hører kjempehøyt på Carola. Hun koser seg sikkert. Tenkte å blogge i kveld igjen, og legge ut litt bilder og sånt fra festivalen! Fy søren, som jeg gleder meg. 

Johanna

22.08.2014 kl.16:54

Hon som stickar och hör på carola är säkert svensk, låter så typiskt mig och svenskt 😂

stineandreah

23.08.2014 kl.20:14

Johanna: Haha, kanskje hun var det!
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits