Stine Andrea

OSLO OG FINDINGS

  • 23.08.2014 - 21:12

Har som dere vet nå hatt en Oslotur sammen med min mor, men jeg er nå trygt hjemme igjen. Det har vært veldig koselig, og jeg er glad det var mamma jeg endte opp å dra sammen med. 

Vi ankom Oslo fra hver vår kant ganske tidlig, og sjekket inn på hotellet før vi gjorde noe mer. Vi bodde på Thon Hotel Spectrum som er et av Thons budget-hoteller. Jeg ble veldig fornøyd med valg av hotell, da det ikke var noe dårligere enn mye annet. Rommet var fint og inneholdt akkurat det man trenger, og var relativt moderne og enkelt. Jeg vil absolutt komme til å velge det igjen ved en senere anledning.

Vi måtte ta en liten lunsj også før vi vendte snuta mot Bislett

Været var veldig varierende,- det var litt varmt, litt kaldt, litt vindt og litt regn, og slik fortsatte resten av døgnet. Jeg hadde kjøpt regnponcho for anledningen, og det angret jeg ikke på. Noe så kjeklt! I stedet for å ta masse plass med paraplyer, eller bli alt for varm med en regnjakke, så funket rengponchoene kjempebra. 

Vi koste oss veldig der i det skiftende været, og hørte på bra musikk og (kanskje mest i mitt tilfelle) tittet på folk. Det er utrolig hvor mye forskjellig man kan få samlet på ett sted altså. Og takk og lov for at vi er forskjellige! Her kommer et lite bildedryss fra tidlig:

Og her forlot vi stadion til fordel for en liten sushipause. Man kunne faktisk kjøpe sushi der inne på festivalen også, og det syns jeg er helt topp! Det faktum at selv om man er på festival så MÅ man ikke nødvendigvis spise pølser og burgere. Likevel gikk vi ut i gatene, ettersom det faktisk var ganske mye kø. Vi fant oss et koselig lite sted og spiste og koste oss der. Vi dro tilbake da det begynte å nærme seg tiden da Avicii skulle opptre, for DET var det viktig å få med seg.Det var liksom noe som (naturlig nok) skjedde med hele stedet,- både folkemengden og sceneshowet. Alt hevet seg noen hakk!

Selv om musikken og stemningen var bra, så er det alltid noen som er overstadig beruset og ødelegger litt av kvelden, i alle fall for meg. Hvis jeg ikke har drukket selv så irriterer jeg meg lett over disse som tror de plutselig eier hele stadion og at det er de som har leid inn artistene. I alle fall virker det slik på oppførselen til enkelte. Ja, man kan godt si at "bare go with the flow, og ikke bry deg om dem, bare nyt!", men det er noe jeg sliter med altså. Jeg trives ikke så godt i så store folkemengder, i fare for å høres veldig sær ut. Men jeg sitter selvsagt igjen med et hovedinntrykk som er positivt! Er veldig glad for at jeg var der og opplevde!

Dagen ble lang, så det var ikke ubehagelig å komme seg i hotellsengen. Vi sloknet ganske fort.

Og hvem digger vel ikke hotellfrokost, hvor man bare kan plukke i vei!

Frokosten ble spist, og vi brukte litt av dagen på Grünerløkka. 

Jeg syns det er utrolig sjarmerende på Grünerløkka, så hvis jeg skulle velge et sted i Oslo jeg skulle bodd i så måtte det blitt der.

Jeg har hatt et kjempefint døgn i Oslo, men hvis jeg skal summere opp så er det tiden jeg fikk sammen med den fine mammaen min som veier tyngst. Vi får ikke sett hverandre så ofte da vi bor så langt i fra hverandre, så tider som dette er veldig godt! 

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits