Stine Andrea

BRYLLUPSPLANLEGGING

  • 24.08.2014 - 20:34

Hei!

Dette har vært en svært rolig dag, som startet på treningssenteret med samboeren. Jeg har vært veldig frem og tilbake når det kommer til trening, og har hatt perioder hvor jeg er kjempeflink til å trene regelmessig, også har jeg hatt perioder hvor jeg ikke har hatt et snev av motivasjon til å trene i det hele tatt. Jeg har prøvd forskjellige sentre med forskjellige tilbud der jeg bor, men har nå endt opp på samme senter som samboeren min. Vi trente sammen der før, og det er utrolig hvor mye det har å si at man har noen man kan dra sammen med. Da mener jeg (for min del) ikke bare venner eller kjente, men hvis det da er en dag man sliter med å få løsna rumpa fra sofaen, så er det mye lettere hvis en du faktisk bor sammen med kan hjelpe til med å dra! Og sånn fungerer det andre veien også, så nå er jeg inne i en god periode.

Det jeg egentlig skulle fortelle om i dag, er hvor langt jeg har kommet i bryllupsplanleggingen. Det er ikke langt. Vi har riktig nok god tid enda, da vi har bestemt oss for å gifte oss sommeren 2016, men det er noen ganger litt skummelt hvor fort tiden flyr. Jeg vedder på at når neste sommer kommer, og det kun gjenstår ett år, så har jeg ikke kommet noe lengre enn jeg har nå. Og det er vel i grunn kun med en viten om hvordan stil jeg vil ha på kjolen!Alle kjolene er fra www.disneweddings.com

Hva synes dere om stilen? Jeg fantaserer om å til og med kunne sy kjolen selv, men med det tempoet jeg vanligvis har på å få rotet meg til sånt, så tror jeg nok ikke jeg skal satse på det. Jeg elsker denne stilen, og er vanligvis ikke SÅ feminin i klesveien noen gang ellers,- men akkurat når jeg skal gifte meg så føler jeg at jeg kan ta den helt ut. Jeg vet det er mange som ønsker å ha en kjole som sier noe om personligheten demmes, mens jeg vil heller være prinsesse for en dag. Men hvem vet - kanskje jeg ender opp med noe helt annet også. Det er i alle fall noe sånt jeg ser for meg nå. 

Jeg har også en viss formening om hvilken stil det skal være på bryllupskaken, samt fargekombinasjoner i lokalet. Jeg har ingenting jeg har laget selv å vise frem, derfor legger jeg ved noen bilder som jeg har funnet litt her og der, og som inspirerer meg:Jeg vil holde det rent og enkelt med duse farvenyanser.

Bildene er funnet ved å google "wedding cakes".

Jeg gleder meg veldig, og selv om det mest sannsynlig kommer til å bli litt stressende, og til tider vanskelig å ta avgjørelser,- så gleder jeg meg til jeg har kommet skikkelig i gang med planleggingsprosessen også. 

uclaa

24.08.2014 kl.20:37

Åh likte den 3 nederste brudekjolen gal fint :)!!

stineandreah

24.08.2014 kl.20:40

uclaa: Jeg vet, så fin! Hvis jeg stod mellom disse tre så aner jeg ikke hvilken jeg hadde valgt da,- syns alle er såååå fine! :)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits