Stine Andrea

HVERDAGEN

  • 28.08.2014 - 18:16

Hei!

Plutselig har det bare rast forbi noen dager uten at jeg omtrent har rukket og kjenne på dem. Har vært en del å gjøre på jobben, samt at jeg har fått inn et par treningsøkter OG middager,- og da er det plutselig kvelden. Når kvelden kommer synes jeg og samboeren at det er koselig å se på Family Guy i sengen, og det er det jo! Men jeg får bare med meg de ti første minuttene av en episode før øynene ikke er til å holde åpne lenger. Slik er det hver kveld. I går sov jeg innen klokken var 22, så det var veldig godt å våkne 9 timer senere heeeeelt uthvilt! 

I dag har jeg vært på den fantastiske arbeidsplassen min, og kom nesten akkurat hjem. Planen nå er å legge ut en del sko og klær jeg bare har liggende for salg. Jeg pleier alltid å gi bort de klærne jeg ikke bruker til Fretex, for da føler jeg at de går til en god sak, men jeg er jo også en god sak. Jeg har betalt i bøtter og spann for klesskapet mitt, så hvorfor ikke prøve å få noe igjen for dem?

Noen som har solgt klær/sko på blogg eller annet nettsamfunn før? Hvordan gikk det?


stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits