Stine Andrea

HØST

  • 02.09.2014 - 19:03

Nå kan man virkelig si at høsten er i gang, nå som september har startet. Sommeren er over for denne gang, og jammen var den varm! Det er rart med det, enda så mye jeg gleder meg og savner sommeren når den skal komme så blir det faktisk nok. På motefronten er i alle fall høsten kjært velkommen - etter å ha gått en hel sommer halvsvett og gnisset med lårene er det godt å endelig kunne gå i jeans, strikk, skjerf og pakke bort bikinien for denne gang. 

Alle produktene er fra Bik Bok

Jeg bare elsker å være på jobb om dagen også, for hvor deilig er det ikke å være omgitt av så deilige fine klær hele dagen!?

Alle skjortene er fra Bik Bok

Jeg er i tillegg over gjennomsnittet svak for skjorter. De er bare så anvendelige plagg! Man kan aldri få nok skjorter, mener nå jeg.... Selv om klesskapet kanskje er noe uenig i den påstanden. 

Fikk helt dilla på å lage sånne "boards" på So Bazaar, jeg. Er jo kjempegøy å sitte og sette sammen plagg og lage antrekk. 

 

Cecilia Catharina

02.09.2014 kl.19:08

Så utrolig fint alt sammen! :D

stineandreah

02.09.2014 kl.19:10

Cecilia Catharina: Jaa, takk! Jeg blir helt bortreist i alle disse fine klærne :D

Ingrid

02.09.2014 kl.20:28

Så mye fint :D

stineandreah

02.09.2014 kl.20:32

Ingrid: Jaaa, jeg vet. Skulle hatt ubegrenset med penger! :P
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits