Stine Andrea

KYLIZZLE

  • 06.09.2014 - 21:33


Alle bildene er hentet fra Kylies Instagramprofil @kyliejenner

Denne jenta er bare så kul. DEN stilen! Er nok ikke så lenge til jeg hermer etter dette håret, selv om jeg må klippe av meg 30 cm for å får det. Ombre har jeg fra før, så da forblir tuppene lyse. Jeg merker bare det klør i fingrene etter å bare ta saksen selv, men det er nok best om jeg lar mamma gjøre det denne gangen. Jeg har tatt saksa før jeg,- og da måtte mamma ta ENDA mer bare for å få rettet opp det greine jeg hadde stilt i stand.

Jeg er ganske redd for å angre, men samtidig er jeg veldig klar for en drastisk forandring nå. Jeg elsker å ha langt hår, men lengter etter å ha kort(ere) hå likevel,- og det blir jo langt igjen etter hvert uansett! Det tar bare en god stund...

Noen fler som syns denne jenta er helt rå?

I alle fall råere enn denne collagen jeg smalt sammen, som IKKE ser så bra ut. Men jeg er fremdeles ganske ny på bloggpresentasjon, så bear with me.

Cecilia Catharina

06.09.2014 kl.21:43

Så fine bilder alle sammen! Ser ut som en kjempefin instagram konto :D
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits