Stine Andrea

HØST

  • 07.09.2014 - 13:39

Hei!

Så langt i dag har jeg vært ute på en treningstur. En veldig deilig joggetur, med motiverende musikk i ørene og perfekt svettetemperatur ute. Det er tidlig høst, og man kjenner det så godt. Jeg syns det er veldig plagsomt å jogge ute midt på sommeren, selvom det er morgen eller kveld, fordi det nesten er ekkelt å være så aktiv og svette når det er så varmt! Men på denne turen fikk jeg virkelig merke hvor deilig denne septembermåneden er.

Denne joggeturen ble litt utenom det vanlige, da jeg plutselig oppdaget hvor mange fine blomster det var i grøften! Jeg måtte bare stoppe og plukke litt her og der. Heldigvis hadde jeg nådd målet mitt først da, så det ble på vei hjem igjen. Så jeg fikk trent, det ble ikke bare blomster.Så dette skjedde altså da på denne joggeturen. Jeg synes markblomster er så fine, det er liksom noe litt barnlig, uskyldig og nostalgisk over det.

Cecilia Catharina

07.09.2014 kl.15:11

Så utrolig fine bilder! Ha en kjempefin søndag videre :D

stineandreah

07.09.2014 kl.15:23

Cecilia Catharina: Takk skal du ha, og i lige måde! :D
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits