Stine Andrea

BRØDBAKST

  • 11.09.2014 - 20:47

Hei!

I den siste tiden har jeg irritert meg litt over at jeg må betale så mye for brødet i butkken, om jeg skal ha et som har nok poeng på grovhetsskalaen, OG er godt. "Man skal ikke spise så mye brødmat" sier kanskje du, men er det en ting jeg ikke klarer meg uten så er det brød. Carbs - yes, men jeg spiser da ikke brød til alle måltider. Det blir som regel 1-2 måltider med brødskiver i løpet av dagen, men når man har en samboer som også gjør det - ja, da går brødene unna. Jeg syns 30 kr er dyrt for et brød, så så jeg plutselig at man kan kjøpe slike ferdig på 1-2-3-pakker som man kun tilsetter gjær og vann, og de koster rundt 14-16 kr for en pakke som gir to brød. Jeg tenkte da jeg måtte prøve dette, og den prosessen tenkte jeg å dele her!

Jeg så det fantes forskjellige, men dette fristet mest å teste ut.


Man heller altså blandingen rett i kjøkkenmaskinen, og tilsetter gjær.


Jeg hadde kun én brødform, så jeg prøvde et med, og et uten form. Bildet er etter steking, og det ble faktisk penest, og høyest uten form!


Dette er det ferdige resultatet, bildet er av brødet som var i fomen. Dette ble ganske lavt, og hadde en typisk "hjemmebakt-børd-look".

Jeg skulle nok ønske at brødet ble høyere, og at det var luftigere, men jammen var det godt! Det var altså så godt. Vi spiste det mens det enda var varmt, og smøret smeltet så deilig inn i brødet. Jeg fikk absolutt lyst til å prøve de andre brødvariantene som finnes på slike poser, og ettersom det er så billig så hadde det vært ypperlig om man kunne gått over til dette i stedet for å kjøpe ferdig brød. Det er jo så koselig å bake også! ;-)

Tiffany & Daisy

11.09.2014 kl.21:21

Så fint! :D ser godt ut ^^
Jeg har kåret vinneren av personlig almanakk konkurransen på bloggen min :)

Nina Alexandra

16.09.2014 kl.09:29

Det så fantastisk ut, også den prisen....! :D

Hvilken butikk her i Råde har best utvalg da? :)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits