Stine Andrea

BLACK FRIDAY

  • 27.11.2014 - 22:13

Hei!

I dag har det vært en lang da, men dog morsom. I morgen er det nemlig Black Friday på Bik Bok, som mange andre steder, og jeg har brukt mye tid på å klargjøre. En del av jobben min jeg liker svært godt er "sjauingen", som jeg liker å kalle det. De dagene hvor det er omgjøring, spennende kampanjer og mye som skjer er det gøy å holde  på. Så hvis det er noen der ute som leser dette, og er glad i Bik Bok, så kan jeg med glede dele at i morgen får du gjort masse kupp!

Kom forresten på en ting som har skjedd siden sist jeg blogget, og det er at håret mitt har gått fra å være veldig langt,- til VELDIG kort! Jeg sa rett og slett ja til en frisørlærling som kom innom jobben og spurte om jeg ville sitte modell. Angrer absolutt ikke, for det er da bare hår!? Selvom jeg tar meg selv i å ønske at håret var langt igjen, syns jeg det er gøy å eksprimentere litt. Finnes jo så mange kule korte sveiser også!

Avslutter og tar kvelden med denne qouten. Synes den bare sier det!

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits