Stine Andrea

JULEGAVETIPS

  • 13.12.2014 - 22:29

Jeg har en deilig og avslappende lørdagskveld som jeg bruker på å pakke inn julegaver, surfe litt på nettet og sist men ikke minst - lytte til den forferdelige musikken til vedkommende som bor i etasjen over her. Det må være ganske høyt, for jeg hører det veldig tydelig. Det er desverre en blanding av opera, death metal og symfoniorkester. En salig blanding.

Uansett, så tenkte jeg at jeg skulle poste noen forslag til julegaver! I disse dager er det sjelden at noen mangler noe, derfor kan det være morsomt å gi noe som man kanskje selv ikke visste fantes en gang!

"Koserobot" fra Enklere Liv; 599,-

Skal du kjøpe julegave til en som bor alene? Jeg syns denne "koseroboten" er helt genial. Den kan kile deg på ryggen! 


Kuber som holder drinken kald uten å vanne ut - Enklere Liv; 129,-

Hvor genialt var ikke det her? Det ser kanskje ikke så vanlig ut, men jeg syns det virker kjempesmart. Man slipper og styre med isbiter, og man beholder den smaken man vil ha på drinken da det ikke er smeltende isbiter som vanner ut. Perfekt julegave til en som har alt! 


"Idiotkunnskap" fra coolstuff.no 199,-

Jeg personlig elsker spørrespill, men jeg som mange syns ofte at det er så lite man klarer å svare på! Derfor måtte jo dette spillet være suverent for alle! Jeg fikk skikkelig lyst på det selv...


Iskulder fra coolstuff.no 129,-

Isbitformer som lager runde isbiter! Kult.

Det er så mye rart der ute som man (ikke jeg, hvertfall) ikke vet finnes. Og så mange det kan være vanskelig å finne den perfekte julegaven til, så mitt tips er å rett og slett søke litt rundt på nettet, så dukker plutselig de perfekte, morsomme gavene opp :-)

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits