Stine Andrea

BURSDAAAAAG!

  • 03.01.2015 - 18:15

I dag har jeg jammen bursdag. 24 hele år, tenk på det. 24 år, og fremdeles like patetisk barnslig opptatt av sin egen bursdag. Jeg hadde egentlig bedt inn til selskap/vors i kveld, men da det ble så mye frafall valgte jeg å avlyse det hele, og heller satse på en annen helg som er litt lengre unna årets naturlige fyllekalas. Jeg er veldig glad for at jeg har bursdag så tidlig på året, men akkurat når det kommer til plasseringen i forhold til julaften, nyttårsaften, og de festdagene mellom der,- så kan det være litt utfordrende. Jeg sutret en liten stund, akkurat som en 5åring, før jeg fant ut at det kanskje egentlig var litt delig også, å bare være hjemme og kose meg med samboeren. 

Jeg kjøpte meg en bursdagsgave tli meg selv også:Det er sååååå deilig, at det er vanskelig å beskrive. Jeg har alltid hatt PC, og forrige gang jeg måtte ha ny så vurderte jeg Mac. Likevel endte jeg opp med en PC, noe jeg ikke har vært fornøyd med i ettertid. Det blir treigt, og det er masse tull som dukker opp. Nå gleder jeg meg til en problemfri hverdag med denne nydelige saken.

Samboeren er i full sving med bursdagsmiddag til meg, og den kommende desserten står allerede i kjøleskapet. Dette blir en bra dag like vel, med god mat og dessert, og favorittpersonen <3

Ingrid

03.01.2015 kl.19:12

Gratulerer med dagen :)

stineandreah

03.01.2015 kl.19:17

Ingrid: Tusen takk :D
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits