Stine Andrea

GRATULERER MED DAGEN, ELVIS

  • 08.01.2015 - 21:07

I dag, den 8. januar, skulle Elvis Presley blitt hele 80 år. Tenk, enda så lenge han har vært død, så kunne han enda levd noen år til om han hadde fremdeles vært i live. Det er kanskje litt rart at jeg, en 24 årig jente, skriver om Elvis og hans fødselsdag, men han er altså mitt største sangidol. Det kan komme så mange flinke stjerner det bare vil, men ingen kan toppe kongen. 

Stemmen hans er bare helt fantastisk, og høres like bra ut når han synger dypt som når han synger lyst. Hvis jeg skal dra frem noen favoritter, så må det være "Burning Love", "Here Comes Santa Claus", "Fever", "I Believe" og "Suspicious Minds"... 

Jeg syns det er su ubeskrivelig trist at han døde så tidlig. Da jeg var liten, kanskje sånn 5-6 år gammel, så fikk jeg en kassett av bestefar. Utenpå stod det Elvis Presley, og SOM jeg hørte på den. Helt siden den gang har jeg ikke kunnet la være å bare elske stemmen og musikken. Det er ikke rart han går under tittelen "Kongen av rock" heller.

Alle bildene er hentet randomly på Google... 

 

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits