Stine Andrea

NAILS TO DIE FOR

  • 16.01.2015 - 20:32

Hei!

Jeg har VIRKELIG en obsession for velstelte og pyntede negler. Likevel har jeg liksom aldri klart å vedlikeholde mine egne. Jeg har en lang historie som neglbiter, det tidligste jeg kan huske er første klasse på barneskolen. Jeg aner ikke hvorfor jeg startet, men jammen har det vært vanskelig å slutte. Har satt på akrylnegler for å liksom være på avrusning utallige ganger, og det har funket det! Akkurat som avrusning funker på Lindsey Lohan... Det går et par måneder, også er det på´n igjen. 

As we speak så er jeg faktisk "rusfri", men det er viktig at jeg vedlikeholder en fin neglelakk på, ellers blir det "fristende" å bite. Det er en merkelig sak det der. Jeg har prøvd veldig mye, som nevnt falske negler, "Go´negl" (drittsmak som man kan pensle på neglene", prøvd å tvinge meg selv til å tenke at det er ekkelt,- men ingenting stopper meg. Det værste er at jeg tenker ikke over det OVER HODET når jeg gjør det, bare plutselig tar jeg meg selv i det. Som oftest alt for seint... Men lange sterke negler er så flott!

Vi får satse på at jeg får det til denne gang, og at jeg kunne fått til å lage på meg selv noen av de eksemplene ovenfor hadde vært suverent! 

(Alle bildene er hentet fra Pinterest)


Ingrid

17.01.2015 kl.08:54

Så mange fine negler :) Jeg biter ikke negler, men mine er svake og knekker fort. Prøver å være flink til å bruke neglelakk nå slik at de er litt sterkere.

Cecilia Catharina

17.01.2015 kl.09:55

Hehe, jeg er akkurat som deg. Bitt negler så lenge jeg kan huske, og har virkelig prøvd alt når det gjelder å slutte. Jeg var ganske flink i fjor vår og i sommer da jeg hadde shellac på neglene, men så sklei det ut og som du skriver uten at man tenker over det er de så og si borte igjen. Jeg har funnet ut at for meg fungerer det å gå med neglelakk på, for da biter jeg ikke. Men det er jo ikke like lett å få tid alltid til å ha ny fresh neglelakk.

Masse lykke til med å slutte! :)

stineandreah

17.01.2015 kl.10:40

Cecilia Catharina: Godt å høre at det ikke bare er meg! Nei, det er det som er. To dager kanskje, så begynner neglelakken å flasse litt her og der. Nei, jeg får bare prøve å være streng med meg selv! :)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits