Stine Andrea

MESSY BRAID

  • 17.01.2015 - 10:43

Hei!

Pinterest er altså bare helt fantastisk. Kan søke på for eksempel "braid", også sitte og scrolle/drømme meg bort i lange tider. Dum som jeg var, så klippet jeg meg jo kort i november. Vi snakker altså ikke LITT kort, men korthet av det slaget som krever maskinklipp i nakken. En klassisk bob, som startet midt bak på hodet, og skrådde ned til haka foran. Kan godt være en fin sveis det altså, men ikke på meg. Jeg har for tiden extensions, så har nå hår som rekker meg omtrent til brystene. Dette er jeg veldig fornøyd med, for egentlig er jeg jo veldig glad i å ha langt hår! 

Så mye fint man kan gjøre med langt hår, bare se på bildene i kollasjen ovenfor. Fletter er så fint, og spesielt de litt messy flettene. Det blir en god stund til jeg jan gjøre noe sånt igjen, desverre. Selvom jeg har extensions, så er det finest når jeg har håret løst, rett ned, ettersom jeg er så kort i nakken fremdeles. Men tiden går jo så fort, og plutselig så er man der!

Ingrid

17.01.2015 kl.11:23

Så fine fletter! Fikk skikkelig lyst på langt hår nå :p

Sofie-Amunda Moe

17.01.2015 kl.11:36

Så utrolig fine fletter ^^
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits