Stine Andrea

HAIR EXTENSIONS

  • 17.01.2015 - 22:44

Jeg har jo nevnt at jeg i den siste tiden har tatt noen dumme valg når det kommer til hårsveis. Jeg var over hodet ikke fornøyd med hvordan sveis jeg nå hadde, før jeg satte på extensions. Jeg skal nå vise,- i kronologisk rekkefølge - min hårforvandling fra september 2014 til desember 2014:
På bildet til venstre var jeg egentlig fornøyd, men lei. Rett og slett lei. Så da (høyre) fikk jeg mamma til å klippe meg en god del, og trivdes med lengden!
På bildet til venstre er den korteste sveisen, den jeg ikke var fornøyd med. Klarte bare ikke å bli komfortabel med den. Dette er i tillegg det beste bildet jeg har av denne frisyren, og det sier vel sitt! Ja, det er et VELDIG "iwannabeamodelsosobadbutimnot"-bilde, men poenget her er heldigvis bare sveisen.

På bildet til høyre er slik jeg ser ut nå, med extensions. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, både med lengde, tykkelse og farge. Weee :D

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits