Stine Andrea

SERIER

  • 18.01.2015 - 14:28

Hei, og god søndag!

Det første jeg gjorde da jeg stod opp i dag, var å begynne med rengjøring av leiligheten. I en travel hverdag med mye jobbing, har ting lett for å hope seg opp. I alle fall der jeg er... Jeg er av den typen som rett og slett ikke har lyst til så mye annet etter jobb enn å spise middag, for så å sette meg litt til lading i sofaen og se en god film, en serie eller noe bra på TV. Rett og slett koble av. Ekstremt deilig følelse å være helt ferdig med å gjøre reint så tidlig på dagen!

Da jeg studerte hadde jeg mye tid til å se serier, og jeg og samboeren hadde noen serier som vi så sammen. Nå til dags har jeg akkurat startet å se på Sons of Anarchy, og begynner å få dilla allerde.

De to desidert beste seriene jeg har sett er dessverre slutt, men det er også derfor jeg vet at de er de aller beste:

I mine øyne er det ingenting som kan slå House. Det skal mye til! 

Tett opp mot House, som nummer to, har jeg Dexter. Veldig bra serie. Syns det er forferdelig trist at denne er slutt,- men sånn er livet!

For tiden har jeg fire serier som jeg tilbringer tid med, og syns er utrolig spennende og underholdende serier. Dette er Orange is the New Black (gleder meg fryktelig til neste sesong kommer ut), The Walking Dead (fortsetter veldig snart), Castle og Sons of Anarchy. 

Ingrid

18.01.2015 kl.18:37

Dexter og Castle er to av mine favorittserier :)

Trollblomst

12.07.2015 kl.04:02

Dexter er en slu jævel! Jeg har sett ALT som er laget. ;)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits