Stine Andrea

SICK SATURDAY

  • 31.01.2015 - 09:14

Hei!

I dag våknet jeg 06.45 av samboeren min som lagde en menge "forkjølalyder" ved siden av meg. Over natten har han altså blitt skikkelig syk, og ingen av oss har sovet siden. Jeg merket at jeg egentlig var skikkelig grinete, og trøtt, og slengte en frekk kommentar om disse lydene. Jeg skjønte etterhvert at det var veldig urettferdig av meg, da han faktisk ikke kan noe for at han er syk, men jeg var så trøtt (og er) så jeg klarte ikke la være. Jeg har sagt unnskyld altså...

Uansett, jeg har et hemmelig heksebrygg som pleier å funke bra for å forebygge forkjølelse, og jeg forstår at jeg er nødt til å mikse litt om jeg selv har lyst til å komme meg usmittet ut av dette. Jeg må ut og kjøpe ingredienser snart, for det funker som regel best om man ikke allerede er smittet! Jeg skal dele oppskrift med dere senere i dag, for den teen har faktisk holdt meg frisk ved tidligere anledninger. 

Eller er det noen der ute som har noen kjærringråd eller tips for å lindre for en som allerede er syk også?

Snakkes senere!

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits