Stine Andrea

VIDUNDERTEEN

  • 31.01.2015 - 13:32

Hei igjen!

Jeg har vært av gårde og kjøpt inn middag og dessert til i kveld, samt ingrediensene til vidunderteen jeg snakket om i forrige innlegg. Den er veldig enkel og grei og lage, so here it goes:

Det første du må gjøre er å koke opp vann. Du trenger fersk ingefærrot, sitron og honning. Jeg bruker Akasiehonning fra klemmeflaske, for den syns jeg er så god, og ikke mins lett å bruke.


Skrell ingefærroten for skall, slik at du kun har en klump med kjøtt, slik som den som ligger helt nederst i bildet.


Bruk en raspe for å raspe ingefærklumpen. Om ønskelig, så kan du putte dette i en tesil (eller hva det heter) hvis du ikke vil at dette skal flyte rundt i teen din. Du bestemmer selv hvilken menge du vil ha oppi teen,- men husk; jo mer du har oppi, jo sterkere blir den både på smak og virkning. Det vil likevel ikke være godt om du har alt for mye. Jeg brukte halve klumpen i hver kopp med te (to store kopper). En ting er viktig å huske på her: La det kokte vannet stå og kjøle seg litt, slik at det ikke holder hele 100 grader. Dette er fordi det vil skape en motsatt effekt. Er vannet rundt 80 grader vil det ikke ta livet av de fantastiske næringsstoffene!

Videre klemmer du ut saften av en skive sitron i hver kopp, og klemmer oppi et par runder med honning. Rør litt rundt med en skje for å få det til å blande seg skikkelig. Teen er nå drikkeklar. En skikkelig immunforsvarsboost der altså.
 

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits