Stine Andrea

DEN VELKJENTE BLOGGSTOPPEN

  • 11.07.2015 - 13:26

Nå har det altså skjedd igjen. Jeg har prøvd å blogge et par ganger tidligere, og hatt det ganske artig med det, men av en eller annen grunn så bare fader det ut i intet... Kanskje et stort hint på at man egentlig ikke burde drive med det, at man ikke har noe å blogge om, rett og slett? Vel, jeg tar aldri hintet.

Det har skjedd en god del siden sist da, for å si det sånn. Min kjære forlovede har flyttet fra meg for en jobb,- noe jeg støttet fult og helt (og til og med oppmuntret til). Likevel er det veldig kjipt. Det er ille når man er vandt til å bo sammen, og bare være tilstedet i samme rom så lenge, for så plutselig ikke gjøre det lengre. Vi er selvsagt fremdeles i et forhold, noe annet ville være uaktuelt. Så klart er vi sterke nok til å bo fra hverandre for en periode, så lenge man vet at det er midlertidig går det greit. Vi kommer sammen igjen etter hvert, en gang! :-)

Jeg har også flyttet, til en annen leilighet. Den er MYE MINDRE enn den vi hadde sammen, så flytteprosessen har vært utfordrende. Mye kasting (som jo er deilig) og mye omplassering av møbler og ting. Har fremdeles ikke fått alt helt på plass, men det kommer seg. Og naturlig nok, når noe går i revers, så er det planer som må settes på hold. Vi hadde jo faktisk en plan om å gifte oss sommeren 2016, altså om bare et år! Dette kommer ikke til å skje. Det vil skje, men når det skjer får bare tiden vise oss nå. Vi har det heldigvis ikke travelt. Jeg syns på en måte det er litt deilig også, da jeg får mer tid på å se for meg hvordan jeg ønsker å ha det. Jeg har nemlig falt litt bort fra den stive prinsessedrømmen min, som jeg egentlig ikke vet helt hvordan jeg fikk. Jeg har aldri vært noen prinsesse hverken utenpå eller inni, så dette gir meg tid til å tenke ut noe mer personlig for vårt bryllup. Legger ved noen bilder av noen kjoler og detaljer jeg faller for nå  til dags ;-D


Er det ikke bare herlige bilder? Får lyst til å bare gå barbeint i gresset, og høre på gresshoppene hele natta lang... Likte så godt de markblomstene i lyspærer!

beautyblossom

11.07.2015 kl.13:32

Nydelige bilder:)

Ta gjerne turen innom bloggen min:)
stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits