Stine Andrea

OREO BROWNIE

  • 31.01.2015 - 21:54

Som nevnt tidligere er samboeren min blitt skikkelig forkjølet over natten. Jeg ville derfor lage noe godt til oss som vi kunne kose oss med i kveld! Jeg har to av bakebøkene til Manuela Kjeilen som jeg har lagt min elsk på, og har hatt bruk for ved flere anledninger. I den ene er det en oppskrift på en supergod oreo brownie som jeg bestemte meg for å lage i dag. Denne er utrolig god, og skikkelig fudgy inni, akkurat som jeg liker det. Jeg har en forkjærlighet for desserter og bakverk, og syns det er relativt ålreit å holde på med selve bakeprosessen også. Jeg anbefaler på det sterkeste å skaffe seg noen av hennes bøker. Fremgangsmåter er godt beskrevet, og det er fantastiske bilder!

VIDUNDERTEEN

  • 31.01.2015 - 13:32

Hei igjen!

Jeg har vært av gårde og kjøpt inn middag og dessert til i kveld, samt ingrediensene til vidunderteen jeg snakket om i forrige innlegg. Den er veldig enkel og grei og lage, so here it goes:

Det første du må gjøre er å koke opp vann. Du trenger fersk ingefærrot, sitron og honning. Jeg bruker Akasiehonning fra klemmeflaske, for den syns jeg er så god, og ikke mins lett å bruke.


Skrell ingefærroten for skall, slik at du kun har en klump med kjøtt, slik som den som ligger helt nederst i bildet.


Bruk en raspe for å raspe ingefærklumpen. Om ønskelig, så kan du putte dette i en tesil (eller hva det heter) hvis du ikke vil at dette skal flyte rundt i teen din. Du bestemmer selv hvilken menge du vil ha oppi teen,- men husk; jo mer du har oppi, jo sterkere blir den både på smak og virkning. Det vil likevel ikke være godt om du har alt for mye. Jeg brukte halve klumpen i hver kopp med te (to store kopper). En ting er viktig å huske på her: La det kokte vannet stå og kjøle seg litt, slik at det ikke holder hele 100 grader. Dette er fordi det vil skape en motsatt effekt. Er vannet rundt 80 grader vil det ikke ta livet av de fantastiske næringsstoffene!

Videre klemmer du ut saften av en skive sitron i hver kopp, og klemmer oppi et par runder med honning. Rør litt rundt med en skje for å få det til å blande seg skikkelig. Teen er nå drikkeklar. En skikkelig immunforsvarsboost der altså.
 

SICK SATURDAY

  • 31.01.2015 - 09:14

Hei!

I dag våknet jeg 06.45 av samboeren min som lagde en menge "forkjølalyder" ved siden av meg. Over natten har han altså blitt skikkelig syk, og ingen av oss har sovet siden. Jeg merket at jeg egentlig var skikkelig grinete, og trøtt, og slengte en frekk kommentar om disse lydene. Jeg skjønte etterhvert at det var veldig urettferdig av meg, da han faktisk ikke kan noe for at han er syk, men jeg var så trøtt (og er) så jeg klarte ikke la være. Jeg har sagt unnskyld altså...

Uansett, jeg har et hemmelig heksebrygg som pleier å funke bra for å forebygge forkjølelse, og jeg forstår at jeg er nødt til å mikse litt om jeg selv har lyst til å komme meg usmittet ut av dette. Jeg må ut og kjøpe ingredienser snart, for det funker som regel best om man ikke allerede er smittet! Jeg skal dele oppskrift med dere senere i dag, for den teen har faktisk holdt meg frisk ved tidligere anledninger. 

Eller er det noen der ute som har noen kjærringråd eller tips for å lindre for en som allerede er syk også?

Snakkes senere!

SERIER

  • 18.01.2015 - 14:28

Hei, og god søndag!

Det første jeg gjorde da jeg stod opp i dag, var å begynne med rengjøring av leiligheten. I en travel hverdag med mye jobbing, har ting lett for å hope seg opp. I alle fall der jeg er... Jeg er av den typen som rett og slett ikke har lyst til så mye annet etter jobb enn å spise middag, for så å sette meg litt til lading i sofaen og se en god film, en serie eller noe bra på TV. Rett og slett koble av. Ekstremt deilig følelse å være helt ferdig med å gjøre reint så tidlig på dagen!

Da jeg studerte hadde jeg mye tid til å se serier, og jeg og samboeren hadde noen serier som vi så sammen. Nå til dags har jeg akkurat startet å se på Sons of Anarchy, og begynner å få dilla allerde.

De to desidert beste seriene jeg har sett er dessverre slutt, men det er også derfor jeg vet at de er de aller beste:

I mine øyne er det ingenting som kan slå House. Det skal mye til! 

Tett opp mot House, som nummer to, har jeg Dexter. Veldig bra serie. Syns det er forferdelig trist at denne er slutt,- men sånn er livet!

For tiden har jeg fire serier som jeg tilbringer tid med, og syns er utrolig spennende og underholdende serier. Dette er Orange is the New Black (gleder meg fryktelig til neste sesong kommer ut), The Walking Dead (fortsetter veldig snart), Castle og Sons of Anarchy. 

HAIR EXTENSIONS

  • 17.01.2015 - 22:44

Jeg har jo nevnt at jeg i den siste tiden har tatt noen dumme valg når det kommer til hårsveis. Jeg var over hodet ikke fornøyd med hvordan sveis jeg nå hadde, før jeg satte på extensions. Jeg skal nå vise,- i kronologisk rekkefølge - min hårforvandling fra september 2014 til desember 2014:
På bildet til venstre var jeg egentlig fornøyd, men lei. Rett og slett lei. Så da (høyre) fikk jeg mamma til å klippe meg en god del, og trivdes med lengden!
På bildet til venstre er den korteste sveisen, den jeg ikke var fornøyd med. Klarte bare ikke å bli komfortabel med den. Dette er i tillegg det beste bildet jeg har av denne frisyren, og det sier vel sitt! Ja, det er et VELDIG "iwannabeamodelsosobadbutimnot"-bilde, men poenget her er heldigvis bare sveisen.

På bildet til høyre er slik jeg ser ut nå, med extensions. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, både med lengde, tykkelse og farge. Weee :D

MESSY BRAID

  • 17.01.2015 - 10:43

Hei!

Pinterest er altså bare helt fantastisk. Kan søke på for eksempel "braid", også sitte og scrolle/drømme meg bort i lange tider. Dum som jeg var, så klippet jeg meg jo kort i november. Vi snakker altså ikke LITT kort, men korthet av det slaget som krever maskinklipp i nakken. En klassisk bob, som startet midt bak på hodet, og skrådde ned til haka foran. Kan godt være en fin sveis det altså, men ikke på meg. Jeg har for tiden extensions, så har nå hår som rekker meg omtrent til brystene. Dette er jeg veldig fornøyd med, for egentlig er jeg jo veldig glad i å ha langt hår! 

Så mye fint man kan gjøre med langt hår, bare se på bildene i kollasjen ovenfor. Fletter er så fint, og spesielt de litt messy flettene. Det blir en god stund til jeg jan gjøre noe sånt igjen, desverre. Selvom jeg har extensions, så er det finest når jeg har håret løst, rett ned, ettersom jeg er så kort i nakken fremdeles. Men tiden går jo så fort, og plutselig så er man der!

NAILS TO DIE FOR

  • 16.01.2015 - 20:32

Hei!

Jeg har VIRKELIG en obsession for velstelte og pyntede negler. Likevel har jeg liksom aldri klart å vedlikeholde mine egne. Jeg har en lang historie som neglbiter, det tidligste jeg kan huske er første klasse på barneskolen. Jeg aner ikke hvorfor jeg startet, men jammen har det vært vanskelig å slutte. Har satt på akrylnegler for å liksom være på avrusning utallige ganger, og det har funket det! Akkurat som avrusning funker på Lindsey Lohan... Det går et par måneder, også er det på´n igjen. 

As we speak så er jeg faktisk "rusfri", men det er viktig at jeg vedlikeholder en fin neglelakk på, ellers blir det "fristende" å bite. Det er en merkelig sak det der. Jeg har prøvd veldig mye, som nevnt falske negler, "Go´negl" (drittsmak som man kan pensle på neglene", prøvd å tvinge meg selv til å tenke at det er ekkelt,- men ingenting stopper meg. Det værste er at jeg tenker ikke over det OVER HODET når jeg gjør det, bare plutselig tar jeg meg selv i det. Som oftest alt for seint... Men lange sterke negler er så flott!

Vi får satse på at jeg får det til denne gang, og at jeg kunne fått til å lage på meg selv noen av de eksemplene ovenfor hadde vært suverent! 

(Alle bildene er hentet fra Pinterest)


GRATULERER MED DAGEN, ELVIS

  • 08.01.2015 - 21:07

I dag, den 8. januar, skulle Elvis Presley blitt hele 80 år. Tenk, enda så lenge han har vært død, så kunne han enda levd noen år til om han hadde fremdeles vært i live. Det er kanskje litt rart at jeg, en 24 årig jente, skriver om Elvis og hans fødselsdag, men han er altså mitt største sangidol. Det kan komme så mange flinke stjerner det bare vil, men ingen kan toppe kongen. 

Stemmen hans er bare helt fantastisk, og høres like bra ut når han synger dypt som når han synger lyst. Hvis jeg skal dra frem noen favoritter, så må det være "Burning Love", "Here Comes Santa Claus", "Fever", "I Believe" og "Suspicious Minds"... 

Jeg syns det er su ubeskrivelig trist at han døde så tidlig. Da jeg var liten, kanskje sånn 5-6 år gammel, så fikk jeg en kassett av bestefar. Utenpå stod det Elvis Presley, og SOM jeg hørte på den. Helt siden den gang har jeg ikke kunnet la være å bare elske stemmen og musikken. Det er ikke rart han går under tittelen "Kongen av rock" heller.

Alle bildene er hentet randomly på Google... 

 

EN FIN OG ROLIG BURSDAG ER OVER

  • 04.01.2015 - 00:45

Jeg er av den typen som gruer meg til bursdagen min tar slutt, feiring eller ikke. Når klokka bikker tolv, og det blir ny dato,- ja da syns jeg det er litt kjipt. Dette året ble det en kjempedeilig og rolig bursdag sammen med min kjære. Han disket opp med hjemmelagde hamburgere (fra bunn, ja) og en nydelig panacotta-dessert.

Er så fornøyd med at samboeren min både er glad i, og er flink til å lage mat. Han får det liksom til,- uansett hva han prøver ut! 

Videre har vi sett en film i joggebuksa, og pratet og kost oss skikkelig. I morgen er det beast mode på treningssenteret...

BURSDAAAAAG!

  • 03.01.2015 - 18:15

I dag har jeg jammen bursdag. 24 hele år, tenk på det. 24 år, og fremdeles like patetisk barnslig opptatt av sin egen bursdag. Jeg hadde egentlig bedt inn til selskap/vors i kveld, men da det ble så mye frafall valgte jeg å avlyse det hele, og heller satse på en annen helg som er litt lengre unna årets naturlige fyllekalas. Jeg er veldig glad for at jeg har bursdag så tidlig på året, men akkurat når det kommer til plasseringen i forhold til julaften, nyttårsaften, og de festdagene mellom der,- så kan det være litt utfordrende. Jeg sutret en liten stund, akkurat som en 5åring, før jeg fant ut at det kanskje egentlig var litt delig også, å bare være hjemme og kose meg med samboeren. 

Jeg kjøpte meg en bursdagsgave tli meg selv også:Det er sååååå deilig, at det er vanskelig å beskrive. Jeg har alltid hatt PC, og forrige gang jeg måtte ha ny så vurderte jeg Mac. Likevel endte jeg opp med en PC, noe jeg ikke har vært fornøyd med i ettertid. Det blir treigt, og det er masse tull som dukker opp. Nå gleder jeg meg til en problemfri hverdag med denne nydelige saken.

Samboeren er i full sving med bursdagsmiddag til meg, og den kommende desserten står allerede i kjøleskapet. Dette blir en bra dag like vel, med god mat og dessert, og favorittpersonen <3

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits