Stine Andrea

BLACK FRIDAY

  • 27.11.2014 - 22:13

Hei!

I dag har det vært en lang da, men dog morsom. I morgen er det nemlig Black Friday på Bik Bok, som mange andre steder, og jeg har brukt mye tid på å klargjøre. En del av jobben min jeg liker svært godt er "sjauingen", som jeg liker å kalle det. De dagene hvor det er omgjøring, spennende kampanjer og mye som skjer er det gøy å holde  på. Så hvis det er noen der ute som leser dette, og er glad i Bik Bok, så kan jeg med glede dele at i morgen får du gjort masse kupp!

Kom forresten på en ting som har skjedd siden sist jeg blogget, og det er at håret mitt har gått fra å være veldig langt,- til VELDIG kort! Jeg sa rett og slett ja til en frisørlærling som kom innom jobben og spurte om jeg ville sitte modell. Angrer absolutt ikke, for det er da bare hår!? Selvom jeg tar meg selv i å ønske at håret var langt igjen, syns jeg det er gøy å eksprimentere litt. Finnes jo så mange kule korte sveiser også!

Avslutter og tar kvelden med denne qouten. Synes den bare sier det!

DE PERFEKTE JULESESONGKJOLENE

  • 26.11.2014 - 22:26

Hei!

Jeg kjøpte meg magasinet ELLE i dag, og der var det en artikkel om de 45 beste partykjolene. Det var såååå mye fint, men jeg fikk likevel lyst til å lage et innlegg om MINE favoritter! Nå skal det legges til at jeg ikke eier en eneste en av disse, men det er de jeg har funnet som jeg syns er midt i blinken for den partysesongen vi nå har startet på.


Bik Bok


Nelly


Nelly


Nelly


Nelly

Jeg er veldig glad i svart, eller mørke farger, på festfronten i disse vinterdager. Jeg føler det er så lett å kombinere smykker og andre accessories til!

BACK

  • 25.11.2014 - 19:26

Det startet bare med at jeg ikke blogget på sånn 2-3 dager, fordi hverdagen var litt hektisk, men jeg hadde aldri sett for meg at det skulle ta SÅ lang tid å pelle meg tilbake. Jeg har tenkt noen ganger at, "åh, det vil jeg blogge om", men rett og slett ikke fått ut fingeren.

I skrivende stund har jeg akkurat kommet hjem fra jobb etter en lang dag. Det ble det i går også. Er ikke i en periode hvor det er fryktelig mye å gjøre, og da flyr tiden fort! Da er det bra man er glad i jobben sin også :-) Det er så MASSE FINT på Bik Bok om dagen, og butikken min bugner av deilige klær <3

Også har det blitt minusgrader og vinter på Lillehammer (bildet er fra nettet), og det er så koselig!

 

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits