Stine Andrea

JULEGAVETIPS

  • 13.12.2014 - 22:29

Jeg har en deilig og avslappende lørdagskveld som jeg bruker på å pakke inn julegaver, surfe litt på nettet og sist men ikke minst - lytte til den forferdelige musikken til vedkommende som bor i etasjen over her. Det må være ganske høyt, for jeg hører det veldig tydelig. Det er desverre en blanding av opera, death metal og symfoniorkester. En salig blanding.

Uansett, så tenkte jeg at jeg skulle poste noen forslag til julegaver! I disse dager er det sjelden at noen mangler noe, derfor kan det være morsomt å gi noe som man kanskje selv ikke visste fantes en gang!

"Koserobot" fra Enklere Liv; 599,-

Skal du kjøpe julegave til en som bor alene? Jeg syns denne "koseroboten" er helt genial. Den kan kile deg på ryggen! 


Kuber som holder drinken kald uten å vanne ut - Enklere Liv; 129,-

Hvor genialt var ikke det her? Det ser kanskje ikke så vanlig ut, men jeg syns det virker kjempesmart. Man slipper og styre med isbiter, og man beholder den smaken man vil ha på drinken da det ikke er smeltende isbiter som vanner ut. Perfekt julegave til en som har alt! 


"Idiotkunnskap" fra coolstuff.no 199,-

Jeg personlig elsker spørrespill, men jeg som mange syns ofte at det er så lite man klarer å svare på! Derfor måtte jo dette spillet være suverent for alle! Jeg fikk skikkelig lyst på det selv...


Iskulder fra coolstuff.no 129,-

Isbitformer som lager runde isbiter! Kult.

Det er så mye rart der ute som man (ikke jeg, hvertfall) ikke vet finnes. Og så mange det kan være vanskelig å finne den perfekte julegaven til, så mitt tips er å rett og slett søke litt rundt på nettet, så dukker plutselig de perfekte, morsomme gavene opp :-)

ALLE BLIR DIGGE I KOMPRESJONSTIGHTS

  • 13.12.2014 - 21:46

Hei!

I dag hadde jeg fri, og kom meg på trening for første gang på... skal vi se.... lenge! Vi snakker typ 2-3 måneder uten så mye som en squat. Jeg var skikkelig dedikert tidligere, og fulgte med på fettprosent, muskelmasse, kaloriinntak i forhold til forbrenning osv. Dette gav synlige resultater, men stopper man så stopper det! Nå skal det sies at jeg aldri har vært overvektig, og er det heller ikke nå, men jeg merker godt på meg selv at jeg har litt mer å ta i både her og der. 

Da jeg skiftet og gjorde meg klar stappet jeg meg selv inn i treningstightsen min fra 2XU som jeg har hatt et års tid nå. Den er altså så stram at jeg får bilringer på anklene. For ikke å snakke om den rumpesprekken jeg fikk på magen da strikken i livet fant sin plass. Jeg prøvde på en ettersittende treningssinglett, men da den også hadde lyst til å ligge i sprekken, valgte jeg en litt løsere overdel denne gangen, for både min egen og andres del. MEN, når det er sagt, så forstår jeg at jenter går med denne typen tights til vanlig også, selv om det aldri ville falt meg inn å gjøre det samme. Man ser altså så smashing ut! Både rumpe, lår og legger får seg et skikkelig løft og en real oppstramming. Det er nesten en liten nedtur og ta av tightsen igjen, og stirre inn i de endeløse celulitthullene som stolt pryder både rumpe og lår her i heimen. 

Stadig ser jeg jenter gå med en tights av denne typen til hverdags. Man kan ikke alltid være sikker på at de ikke skal på trening, men man kan nesten alltid være sikker på at de ikke har vært der hvertfall. Håret er perfekt, sminken er perfekt, og resten av antrekket sier noe helt annet enn trening. Jeg leste en svært interessant artikkel her forleden, om "generasjon konform". Dessverre var denne blitt betalingspålagt nå som jeg skulle linke til artikkelen her, men uansett så fikk den meg til å tenke mye. Store deler av den unge generasjonen nå om dagen er helt like! Jeg har jo sett det, men kanskje ikke tenkt over det i den grad jeg gjorde etter å ha fått det inn på den måten. Det er et merkelig fenomen det der, at det ikke lenger er så mange unge som ønsker å skille seg ut ved å ha ett eller annet ved seg som tiltrekker seg andres blikk, og kanskje til og med forakt. Nå er det om og gjøre å blande seg i mengden. Og denne mengden har veldig dyre klær og vesker. 

Jeg overhørte faktisk en jente inne i en butikk for en stund tilbake, som uttrykte for venninnen sin at det var et plagg hun syns var så fint, men hun turte ikke kjøpe det fordi det ikke var "mainstream nok". 

Men men, det er da heldigvis en veldig delikat og klassisk stil som er "mengden". Man ser ordentlig ut, og det er i det minste noe. Det hadde vært langt værre om alle ville se skikkelig lurvete ut! Men akkurat dette med å gå med treningstights til hverdagsantrekket,- den mener jeg er litt drøy. Selv om alt blir stramt.

Dette ble et svært tekstfylt innlegg, og billedløst, men det får så være. Syns ikke det passer seg å legge ut et bilde av meg selv med tightsen - for så å legge ut et bilde av meg selv i bare trusa - for å fremme poenget mitt. Jeg vil ha ruglerumpa mi for meg selv :-D

 

stineandreah

Velkommen hit! Jeg er en livsglad jente (hvor gammel er man før man begynner å si "dame"?), som bruker hverdagen på å i hovedsak jobbe og trene. Det hender også at jeg får innfall av andre ting, og disse skal jeg dele her :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits